Спектакълът Disney on Ice ще се играе за първи път пред българска публика. Снимка: Getty Images

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят Арена Армеец София,
с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

За първи път българската публика ще стане свидетел на зрелищния спектакъл "Disney on Ice", като ще има пет представления от 9 до 11 ноември в зала "Арена Армеец".

Кралският бал за Св. Валенитин с най-новата Дисни принцеса Тиана, веселото нерожденно парти с Алиса и Лудия Шапкар, Хелоуин с Джак Скелета и разбойниците и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич - това са приказките, които ще бъдат разказани от героите на леда.

Представленията Disney on Ice и Disney Live! се играят пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни, на 6 континента. Европейската им публика е над от 6,5 милиона души годишно.

Творческият екип на продукцията е сътворил шоу с изобилие от цветове, с прекрасна музика, пиротехника, хореография и костюми.

Билетите за спектакъла са в зависимост от местата, на цени 40, 50, 60, 70, 80 и 90 лева и могат да бъдат купени от 25 април в партньорската мрежа на Тикетпро.

Всеки от спектаклите  в Арена Армеец София, ще бъде с  лимитиран капацитет до 7000 души, уточняват организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Ето и програмата:

9 ноември, петък - 19.00 ч.

10 ноември, събота - 11:00 ч. и 15:30 ч.

11 ноември, неделя - 11:00 ч. и 15:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase